Lidt om mig

Hej, og velkommen til min blog. Det er mig der er Josie. Der kom to e’er på i web-addresen for der må være en anden Josie derude der har taget mit navn, men uanset navnet er der kun én mig. Jeg er unik. Ja, det er vi jo alle sammen, men jeg har min helt egen måde at være unik på.

vintage

Jeg er 35 år og bor i provinsen – men ikke ude på bøh-landet. Jeg er ikke gift, men heller ikke helt single for tiden. Jeg kan godt lide at lave mad og eksperimentere i køkkenet, og jeg elsker gamle ting. Det er ikke sådan at min lejlighed er fyldt med gammelt ragelse, men jeg har mange gamle møbler og pyntegenstande, og hvis jeg kan finde nogle gamle ting jeg kan bruge i køkkenet for eksempel, så foretrækker jeg dem klart frem for noget nyt. Det er ligesom om gamle ting har sjæl, og når man så står og rører dej i en hundrede år gammel skål, så kan man spekulere på hvor den har været førhen, og hvad den kunne berette hvis den kunne tale. Så jeg håber i gider høre om hvad jeg har fundet på i køkkenet eller hvad jeg har fundet på loppemarkedet, men bare rolig – det bliver ikke kun det. Min blog kommer til at handle om alt mellem himmel og jord.

vintage1

Man skal måske være lidt selvoptaget og narcissistisk for at lave en blog om sig selv, og der skal nok være dem der ser ned på det. Men når vi kommer til stykket, er vi så ikke alle sammen optaget af os selv? Man bliver jo nødt til at tage sit udgangspunkt i hvem man selv er og desude: alle er selvoptaget på et eller andet plan. Dem der siger at de ikke er lyver, og dem der gør et stort nummer ud af at være lige glade med stil og image er efter min erfaring dem der går mest op i deres egen selvopfattelse. Så jeg håber du kan finde lidt af dig selv i mine skriverier og jeg håber du får lyst til at give noget feed-back på nogle af mine indlæg.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s